Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Sikeres időszakon van túl a Gyöngyös- Mátra Turisztikai Desztinációs Mendzsment

Sikeres időszakon van túl a Gyöngyös- Mátra Turisztikai Desztinációs Mendzsment

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Tavasszal megújult a Tourinform Iroda és az informatikai rendszer, valamint több új tag is kérte felvételét. A TDM tisztújító közgyűlésén már a jövő is szóba került.

Az elnökség kétéves megbízatása június 30-án járt volna le, ám a tisztújító közgyűlést a költségvetési szavazások miatt előbbre hozták. Kósa László elnök a januári közgyűlés óta eltelt 4 hónapot értékelve szólt a sikerekről, a tourinform iroda megújulásáról és az informatikai rendszer felújításáról, valamint a taglétszám bővüléséről, mely utóbbit változatlanul a TDM legfontosabb feladatának tekint.

A TDM további bővítését segítheti az új menedzser, Benkő Béla, akit a közgyűlés nagy többséggel választott meg az egyesület titkárának. Az ő feladata lesz, hogy terveket dolgozzon ki a térség turisztikai lehetőségeinek minél hatékonyabb értékesítésére.

A TDM további erősödésére a taglétszám növelésén túl a más szervezetekkel való együttműködés nyújt lehetőséget. Ennek érdekében közgyűlés megszavazta a Mátra Jövőjéért

Egyesülettel való közös TDM megalakítását.

A közgyűlés megválasztotta az új 4 tagú elnökséget, valamint szavaztak az elnök személyéről is. Kósa László újabb két évre kapott bizalmat.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2011-05-31 )

Tovább az archívumra