Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egy napra idén is szirénáktól volt hangos a gyöngyösi József Attila Szakképző Iskola udvara

Egy napra idén is szirénáktól volt hangos a gyöngyösi József Attila Szakképző Iskola udvara

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az, hogy hétvégén az átlagosnál jóval nagyobb volt az egy négyzetméterre eső tűzoltók, mentősök és rendőrök száma, szerencsére nem egy komoly balesetnek, hanem a családi napnak volt köszönhető.

Méteres lángok és sűrű füst csap ki egy a régi Ladából a József Attila Szakképző Iskola udvarán. Az eset során ezúttal senkit nem kellett megmenteni, az ugyanis csak egy látványos tűzoltási gyakorlat része volt. Hagyományokhoz híven idén is kéklámpás napot tartottak a gyöngyösi tűzoltóság, rendőrség és a mentőállomás dolgozói. A rendezvény során az érdeklődők egyúttal megismerkedhettek a szervezetek tagjai által végzett munkával is.

Csúszás- és ütközésszimulátor. A bemutatók mellett a helyszínre ellátogatók kontrollált körülmények között és felügyelet mellett szélsőséges helyzeteket is megtapasztalhattak.

A kéklámpás nap természetesen nem csak a szakmai bemutatókról, hanem a kikapcsolódásról és a családi programokról is szólt.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-06-22 )

Tovább az archívumra