Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Több mint hatmillió forintnyi TIOP-os pályázati forrással gazdagodott a gyöngyösoroszi általános iskola

Több mint hatmillió forintnyi TIOP-os pályázati forrással gazdagodott a gyöngyösoroszi általános iskola

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az intézményben új digitális táblákat és számítógépeket állítottak munkába, és a hallássérült tanulók számára is speciális eszközöket szereztek be.

Az Árpád Fejedelem Általános Iskola négy ilyen interaktív táblával, notebookokkal és nyolc asztali számítógéppel gyarapodott a mintegy 6,3 millió forint TIOP-támogatás felhasználása után. Fontos lépést tartani a digitális fejlődéssel, a diákok túlnyomó része ugyanis ma már igényli a tananyagok interaktív bemutatását – hangzott el az új informatikai eszközök bemutatóján.

Mivel az iskola az elmúlt években több más uniós és hazai pályázaton is sikerrel indult, már megoldódott a külső felújítás és a nyílászárók cseréje, 25 millió forintból. A fenntartó önkormányzat ha teheti, minden lehetőséggel él, amely felkínálkozik – hangsúlyozta Vernyihel Lívia polgármester.

A felnőttek után hamarosan a gyermekek is megismerkednek ezekkel az eszközökkel, hiszen közeleg a szeptemberi iskolakezdés.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-08-09 )

Tovább az archívumra