Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elfogadta a cégek üzleti tervét a képviselő-testület

Elfogadta a cégek üzleti tervét a képviselő-testület

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Három gyöngyösi épület kerül az önkormányzat tulajdonából a Magyar Katolikus Egyházhoz. Ezek a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskola, a Vak Bottyán János Technikum, Gimnázium és Kollégium, valamint a Pátzay János Zeneiskola épülete. Az egyházi vagyonjuttatásról szóló törvény értelmében a képviselőknek el kellett fogadniuk az épületek átadását.
A mai képviselő-testületi ülésen tárgyalták meg az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok üzleti tervét is. A testület valamennyi cég tervét elfogadta.
Hozzájárultak a képviselők a Dobó úti Tagóvoda vezető-váltásához. A nyugdíjba vonuló Bozsik Papp Tünde utódjaként a továbbiakban Beszéné Gábor Judit, Gyöngyös Város Óvodáinak vezető-helyettese látja el a vezetői feladatokat.
Szintén személyi változás várható a XIII. számú háziorvosi körzetben, miután Dr. Nagy Judit hat hónapos határidővel felmondta a szerződését. Amennyiben a háziorvos nem tudja értékesíteni praxisjogát, az önkormányzat helyettesítéssel látja el a háziorvosi feladatokat a körzetben.


Tovább az archívumra