Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Címzetes igazgatói címről döntött, és a nyolcvanasi kispiac hasznosításával foglakozott többek között tegnapi ülésén Gyöngyös Város képviselőtestülete

Címzetes igazgatói címről döntött, és a nyolcvanasi kispiac hasznosításával foglakozott többek között tegnapi ülésén Gyöngyös Város képviselőtestülete

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A grémium helyet biztosított egy mini csillagvizsgálónak is.

A grémium tagjai tájékoztatót hallgattak meg a költségvetés első féléves teljesítéséről, és arról is döntöttek, hogy felmondják a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesülettel kötött korábbi megállapodást. Egy képviselői interpelláció kapcsán felmerült, hogy meg kell vizsgálni a gyöngyösi játszóterek eszközeinek állapotát. A vizsgálat eredménye októberre készül el.

Zárt ülésen volt téma a nyolcvanasi kispiac hasznosítása, itt egy már korábban pályázó cég mellé bejelentkezett a VG Zrt. is a feladatra. A hasznosításról később döntenek. Szó esett az önkormányzat nemzetközi kapcsolatainak átalakításáról is, a város kazah, olasz, szlovén és kínai településekkel is keresi a kapcsolatot.

A grémium korábbi elvi hozzájárulását megerősítve helyet biztosít egy bemutató csillagvizsgálónak is. A gyöngyösi képviselőtestület az ülésen címzetes igazgatói címet adományozott Kerbelné Túri Hedvignek, az Egressy Béni Általános Iskola korábbi igazgatónőjének is pedagógusi életpályája elismeréseként.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-09-16 )

Tovább az archívumra