Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mától három napon át demonstrálnak a devizahitelesekért Gyöngyösön és Hevesen a Magyar Főnix Mozgalom aktivistái

Mától három napon át demonstrálnak a devizahitelesekért Gyöngyösön és Hevesen a Magyar Főnix Mozgalom aktivistái

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A szervezők félpályás útlezárással és gyűléssel hívják fel a figyelmet arra, hogy szerintük a banki devizahitel-szerződések érvénytelenek.

Félpályás demonstráció a Mérges úton. A Főnix Mozgalom tagjai így kívánják felhívni a figyelmet arra, milyen súlyos problémákat rejtenek a devizahitelesek által korábban felvállalt banki szerződések.

Ma Magyarországon 800 ezer olyan devizahiteles lehet, aki felhagyott a törlesztéssel anyagi lehetőségei beszűkülése miatt. Tehát egy olyan súlyos társadalmi problémára kell megoldást találni, ami lényegében pártfüggetlen. A mozgalom ezért tiltakozást vár az emberektől minden olyan településen, ahol bajbajutott devizahitelesek élnek – mondja Laczik Attila.

A Főnix Mozgalom olyan embereket tömörít, akiknek jó része korábban 2010 előtt a Jobbikban politizált. Mint ismert, tavaly Laczik Attilát, a korábbi helyi elnököt is kizárták a pártból. A mozgalom tagjainál közös vélemény, hogy semelyik mai parlamenti pártnál nem találják meg érdekeik megfelelő képviseletét.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-09-22 )

Tovább az archívumra