Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kezdetét vette a fiatal vállalkozók hete programsorozat a Károly Róbert Főiskolán, ahol hivatalosan is átadták a fiatal vállalkozók országos szövetségének gyöngyösi irodáját

Kezdetét vette a fiatal vállalkozók hete programsorozat a Károly Róbert Főiskolán, ahol hivatalosan is átadták a fiatal vállalkozók országos szövetségének gyöngyösi irodáját

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A fivosz célja, hogy a fiatal vállalkozók érdekeit képviselje és a magyar vállalkozó szellemű fiatalok számára érdemi segítséget nyújtson.

Ünnepélyes keretek közt adták át a Károly Róbert Főiskolán a fiatal vállalkozók segítségére szolgáló irodát. Az esemény egyúttal a fiatal vállalkozók hete programsorozat kezdete is, amit már második alkalommal tartottak Gyöngyösön.

Réthy Béla alpolgármester szerint örömteli, hogy Gyöngyös és a főiskola ismét fontos kezdeményezésben tudott élenjárni.

A hivatalos megnyitó után a főiskola aulájában középiskolásoknak szerveztek vállalatszimulációs játékot, melyben megismerkedhettek a valós piaci helyzetű vállalatok működésével, irányításával egymással versenyezve.

A vállalkozók konferenciáján szó volt még a fivosz iroda várható szolgáltatásairól, a tehetséggondozó program lényegéről, a női karierr lehetőségeiről, a kommunikáció fontosságáról, és arról hogy hogyan adjuk el magunkat beszállítóként.

Vidák Renáta


Az Aktuális napi hírei (2011-11-15 )

Tovább az archívumra