Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Részországgyűlést tart jövő héten Gyöngyösön az MSZP

Részországgyűlést tart jövő héten Gyöngyösön az MSZP

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A párt szerint a Kelet-magyarországon élők helyzete jelentősen romlott az elmúlt két évben, ezért megoldási javaslatokat dolgoznak ki, és programot alkotnak. a lakosság észrevételeinek felhasználásával.

Az MSZP 1998 és 2002 között már rendezett részországgyűlést, akkor a parlamenti ülések ritkítása miatt döntöttek így, most pedig a kétharmados kormánytöbbség teremtette helyzet okán tartanak részországgyűlést – mondta a párt gyöngyösi sajtótájékoztatóján az MSZP helyi frakcióvezetője.

A szocalista párt vezető politikusainak és országgyűlési képviselőinek részvételével zajló programsorozat keretében a megye harminc településén rendeznek fórumokat, egyebek mellett az oktatás-, a biztonság és a kisebbségpolitika témakörében. Sós Tamás azt mondta: a részországgyűlés eredményeit a most induló lakossági párbeszéd tapasztalataival kiegészítve kívánnak programot alkotni 2014-re.

Az MSZP a gyöngyösi részországgyűlésen Kelet-Magyarország problémáit vitatja majd meg. A párt szerint az elmúlt két évben jelentősen romlott a térségben élők helyzete, a vidék leszakadásának folyamata pedig lassan visszafordíthatatlanná válik.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2012-04-19 )

Tovább az archívumra