Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egy évtizedes fennállását ünnepli a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete

Egy évtizedes fennállását ünnepli a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A civil szervezet legutóbb sikerének tartja, hogy egy asztalhoz ültette a város politikai lobbijáért felelős személyeket, akikkel hasznos eszmecserét folytattak.

Juniálison a munkaadók. A Gyöngyös környéki vállalkozók ezúttal Tasspusztán látták vendégül partnereiket, tagjaikat és a közélet szereplőit. Egy héttel ezelőtt közös asztalhoz tudták ültetni a megye kormánymegbízottját, a térség országgyűlési képviselőjét, valamint a város vezetését is az egyesület elnökségével. Ez nagy eredmény az elnök szerint.

A megbeszélésen négy téma került napirendre. A város érdekérvényesítő képessége, illetve az önkormányzat belső működése kapcsán Báry Péter nem árult el részleteket. A kórház kapcsán viszont arról számolt be, hogy Horváth László ígéretet tett az intézményfejlesztés felpörgetésére. A Mátra Múzeum ügyében akkor azt mondta a kormánymegbízott, hogy az új államtitkár, L. Simon László támogatója lehet a múzeumi területnek.

Az egyesület most ünnepelte 10 éves fennállását, de sérelmezik, hogy ennyi idő alatt sem tudtak szakmai döntéssegítővé előlépni az önkormányzati ügyekben – húzta alá Báry Péter.

A civil szervezet azt is fontos eredménynek tartja, hogy tíz év alatt nem váltottak irányt, és a tagság is hű maradt a munkaadókhoz.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2012-06-25 )

Tovább az archívumra