Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bankkártyákat és egyéb személyes tárgyakat is zsákmányolt az elmúlt héten egy besurranó tolvaj egy gyöngyösi intézmény öltözőjéből.

Bankkártyákat és egyéb személyes tárgyakat is zsákmányolt az elmúlt héten egy besurranó tolvaj egy gyöngyösi intézmény öltözőjéből.

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az egyik abasári bankautomata rögzítette, amint a tolvaj pénzt próbál leemelni a kártyákról. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az elfogáshoz.

A fiatalember bedugja a bankkártyát, és izgatottan figyeli, szerencsével jár-e: a kártyák ugyanis nem a sajátjai. Alig néhány órával korábban lopta el őket egyéb értéktárgyakkal és személyes iratokkal együtt egy gyöngyösi közintézmény öltözőjéből.

Abasáron ennél az ATM-automatánál próbálkozott a pénzfelvétellel. Minden kártyát sorra kipróbált. A bankautomata kamerája rögzítette ezeket a képeket a bűncselekményről.

Az ingyenesen hívható 107-es és 112-es telefonszámokon is lehet jelezni a hatóságok felé. A Gyöngyösi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt folytat nyomozást.

Az Aktuális meg nem erősített információi szerint a kórház területén történt a bűncselekmény, és a tolvaj végül csak az egyik bankkártyáról jutott készpénzhez. Így is több, mint 100 ezer forintot sikerült végül leemelnie.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2012-10-01 )

Tovább az archívumra