Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A funkcióbővítő városrehabilitációs projekt során egymilliárd 70 millió forintból megújult a belváros

A funkcióbővítő városrehabilitációs projekt során egymilliárd 70 millió forintból megújult a belváros

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A kétéves munka lezárásaként többórás vidám műsorral köszönte meg a városlakók kétéves türelmét Gyöngyös. A belvárospartin sztárok léptek fel a Fő téri nagyszínpadon, s a megszépült épületeket idegenvezetéssel tekinthették meg az érdeklődők.

A party a Kudumba együttes interaktív dobshow-jával kezdődött, melynek során egy gyorstalpalón stabil szurkolótábort is kiképeztek a dobosok. A városlakóknak az elmúlt két év során sok kellemetlenséget el kellett viselniük, de megérte. A városrehabilitáció alatt 1 milliárd 70 millió forintból a belváros utcái és terei megújultak, több középület pedig megszépült. A várospartyn Gyöngyös egy többórás vidám műsorral köszönte meg a városlakók türelmét. Fellépett többek között Galla Miklós.

Két X Faktoros sztár, Janicsák Veca és Kocsis Tibor dalokkal szórakoztatta a közönséget.

A gyöngyösiek viszont már most boldogok lehettek. Dr. Réthy Béla alpolgármester arra bíztathatta a városlakókat, vegyék birtokukba a tereket.

Vagy éppen csodálkozzunk rá a megszépült, s erre az alkalomra kivilágított városházára. Az új belváros party Szuperfánk együttes koncertjével zárult.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2012-10-01 )

Tovább az archívumra