Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Játékok gyerekektől gyerekeknek – vámosgyörki adomány a gyöngyösi kórháznak

Játékok gyerekektől gyerekeknek – vámosgyörki adomány a gyöngyösi kórháznak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Játékokat, könyveket gyűjtöttek az elmúlt hetekben a vámosgyörki Visontai Kovách László Katolikus Általános Iskola tanulói, hogy azokat a kórházban fekvő beteg gyerekeknek ajánlják fel. Az ajándékokat az iskola vezetői és tanulói adták át a Bugát Pál Kórházban gyógyuló beteg gyerekeknek.

A 2012 szeptemberétől katolikus iskolaként működő Visontai Kovách László Általános Iskola tanulói az elmúlt hetekben kezdték a gyűjtést, hogy felajánlják a kórházban gyógyuló beteg gyerekeknek.

Tóth Zoltánné, a Visontai Kovách László Katolikus Általános Iskola igazgatója elmondta: a szándékuk az volt, hogy örömet szerezzenek, egy kicsit eltereljék a gyerekek figyelmét a betegségről, ezzel is hozzájárulva gyógyulásukhoz.

Volt, aki a legkedvesebb játékát hozta el a beteg gyerekeknek, a kórház pedig boldogan fogadta a 127 diák által gyűjtött több száz játékot és meséskönyvet.

Bodnár Erika ügyvezető igazgató a gyerekek segítőkészségét méltatva köszönte meg az adományt, hozzátéve azt is: ez az első alkalom, hogy iskolások ajánlottak fel játékokat a gyermekosztálynak.


Az Aktuális napi hírei (2012-11-23 )

Tovább az archívumra