Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Adóemelést nem terveznek, a bérlakás-rendeletet módosítják

Adóemelést nem terveznek, a bérlakás-rendeletet módosítják

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Módosíthatja a város adórendeletét csütörtökön Gyöngyös képviselő-testülete. Adóemelést nem terveznek, sőt a Polgári Unió Frakció vezetője a keddi „Döntés előtt”-ben arról beszélt: a csökkentés is szóba került. Az ellenzéki frakcióvezető szerint egyelőre nehéz tervezni, mivel még nem tudni, miből gazdálkodhat jövőre a város.

Évek óta először nem tervezi a helyi adók emelését a gyöngyösi önkormányzat – hangsúlyozta Döntés előtt című műsorunkban Székács György, a Polgári Unió Frakció vezetője, hozzátéve: az adócsökkentés lehetősége is szóba került.

Hiesz György, szocialista frakcióvezető úgy vélte: az adórendeletek és a többi napirendi pont kapcsán is bizonytalanságot okoz, hogy nem tudni, jövőre mennyivel csökken az önkormányzatok támogatása.

Hiesz György szerint ezért lesz nehéz helyzetben a testület a költségvetési koncepció tárgyalásakor, ami szintén szerepel a csütörtöki napirendi pontok között. A képviselők döntenek majd közbiztonsági kérdésekben és a bérlakásrendelet átalakításáról is. A képviselő-testületi ülést a Gyöngyösi Városi Televízió élőben közvetíti csütörtökön kilenc órától.


Az Aktuális napi hírei (2012-11-29 )

Tovább az archívumra