Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyolcéves kislányt gázolt el egy autó Horton

Nyolcéves kislányt gázolt el egy autó Horton

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nyolcéves kislányt gázolt el egy autós ma reggel Horton. A gyereket nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba.

Teljes útzár mellett helyszíneltek a rendőrök kedden reggel Horton, az Ady Endre utcában. Egy nyolcéves kislány biciklivel indult el iskolába, de a helyi általános iskolától alig egy saroknyira elütötte egy autó. Információink szerint a kislány az ütközéskor nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és a Hatvani Kórházba szállították. Azt, hogy kinek a hibájából következett be a baleset, a rendőrség vizsgálja.

A hétvégén beköszöntött jó idő hatására sokan vették elő kerékpárjukat. Mivel az autósoknak a téli hónapokban nem kellett biciklisekre számítaniuk az utakon, fontos, hogy mind két fél fokozott figyelemmel közlekedjen. Egy kis odafigyeléssel ugyanis a legtöbb hasonló baleset elkerülhető. A közlekedési szabályok betartása mellett az is fontos, hogy a szülők alaposan megtanítsák gyermekeiknek a KRESZ szabályokat, mielőtt megengedik nekik, hogy egyedül biciklizzenek az utcán.


Tovább az archívumra