Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyílt nap a Berzében

Nyílt nap a Berzében

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Már decemberben dönteni kell az általános iskolás diákoknak, hol folytatják tanulmányaikat. A legtöbb középiskola azzal segít a választásban, hogy tájékoztató napon mutatkozik be az érdeklődőknek. A Berze Nagy János Gimnázium a négy évfolyamos képzését mutatta be.

Már csak néhány napjuk maradt a középiskoláknak, hogy bemutatkozzanak a leendő diákoknak. Ugyanis napokon belül meg kell jelölni, hol folytatják tanulmányaikat. A Berze Nagy János Gimnázium is várta a családokat, hogy elmondja, miért érdemes őket választani.

– Azok a gyerekek, akik ambiciózusak és elkötelezettek a tanulás és a tudás iránt, tőlünk nagyon nagy eséllyel mehetnek tovább felsőoktatási intézményekbe – említette a Berze egyik fontos előnyeként Czinder Péter igazgató.

A verseny nagy a középiskolák között a diákokért. A magas színvonalú oktatáson túl mást is kell nyújtani ahhoz, hogy a tanulók őket válasszák. A művészeti és sporttevékenységeken kívül az is számít, milyen szellemiség fogadja őket a középiskolában.

Az igazgató szerint a Berzének „lelke van”, s az iskolaközösség tagjának lenni olyan meghatározó életérzés, ami feltölti az embert, erőt ad a nehézségekkor, a sikereket pedig felnagyítja, gazdagítja.

A napokban nem csak a gimnázium, hanem az összes gyöngyösi középiskola nyílt napot tart a diákoknak.


Tovább az archívumra