Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mennyire elégedett Ön? – a város kérdez

Mennyire elégedett Ön? – a város kérdez

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A közszolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségről és az önkormányzat iránti elvárásokról tett közzé egy kérdőívet a gyöngyösi önkormányzat.

A felmérésben anonim módon vehetnek részt a város lakói, és válaszaikkal segíthetik a hivatali ügymenet javítását és a városi beruházásokat.

Mennyire elégedett ön a bölcsődei ellátással, az utak, járdák állapotával, a városi rendezvényekkel, a polgármesteri hivatalban történő ügyintézéssel? – csupán néhány kérdés abból a 10 pontból álló elégedettségi kérdőívből, amelyben a gyöngyösi közszolgáltatásokra, fejlesztésekre kérdeznek rá. A felmérés egy 40 millió forintos európai uniós program keretében valósul meg. A kérdőívet névtelenül, online lehet kitölteni , valamint kérdezőbiztosok segítségével a polgármesteri hivatalban is. A projekt során két alkalommal mérik fel a lakosok elégedettségét, első alkalommal március-április hónapban. A felmérés célja, hogy pontos képet kapjanak az Önkormányzat által nyújtott közszolgáltatások minőségéről és eredményességéről. Visszajelzést kapnak arról is, hogy a lakosság az elmúlt években mely önkormányzati beruházásokat tekinti a legfontosabbaknak.

Szeretnének választ kapni arra is, hogy a gyöngyösiek mennyire tartják ügyfélbarátnak a polgármesteri hivatali ügyintézést.

A kérdőívet kitöltők segítik a hivatali ügyintézés és a közszolgáltatások minőségének fejlesztésére irányuló törekvéseket.


Tovább az archívumra