Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Leadta az íveket a baloldali összefogás

Leadta az íveket a baloldali összefogás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az MSZP képviselőjelöltjei is leadták az ajánlóíveket. A szükségesnél jóval többet, közel 3500 aláírást gyűjtöttek össze. Az önkormányzati választásokhoz közeledve már megvannak a párt programjának alappillérei, ám a részleteket csak később hozzák nyilvánosságra.

Minden eddiginél több aláírást gyűjtött össze idén az MSZP. A párt jelöltjei az utolsó napig gyűjtötték az ajánlásokat.

– Az volt a cél, hogy minél több gyöngyösi lakossal találkozzanak a jelöltjeink. Ez nagyon sikeres volt, minden eddiginél több ajánlást gyűlt össze. Kb. 3500 ajánlást sikerült összeszedni. Ami ennél is fontosabb, hogy ennyi találkozás volt a lakosokkal, ennyi véleménycsere, ötlet, javaslat, problémafelvetés, úgyhogy a leghasznosabb ez volt – fogalmazott Hiesz György polgármesterjelölt.

Hiesz György, a párt polgármesterjelöltje azt mondja, igazán jó programot a városban élők véleményére alapozva lehet készíteni. Ezért az aláírásgyűjtés során kapott visszajelzések, észrevételek egy része biztosan beépül a párt végleges programjába.

Mindezek mellett a párt fontosnak tartja a kábítószer-fogyasztás visszaszorítását, az utak állapotának javítását, valamint a munkahelyteremtést. Az alappillérek tehát már megvannak, az MSZP hivatalos programja azonban várhatóan csak két héttel az önkormányzati választás előtt válik nyilvánossá.


Tovább az archívumra