Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elutasították, nem fellebbez

Elutasították, nem fellebbez

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nem sikerült elegendő ajánlást összegyűjtenie Pampuk Tamásnak, aki független polgármesterjelöltként indult volna az önkormányzati választáson. A választási iroda ezért elutasította a nyilvántartásba vételét. Pampuk Tamás azt mondta, nem fellebbez az ügyben.

Korrupciómentesség, munkanélküliség csökkentése, a megkezdett beruházások befejezése. Pampuk Tamás, aki független polgármester jelöltként indult volna a választáson, ezeket tartja a legfontosabbnak Gyöngyösön. Pampuk Tamásnak nem sikerült összegyűjtenie a szükséges számú aláírást, ezért a helyi választási bizottság elutasította a nyilvántartásba vételét. A hatos számú választókörzetben azonban ahogyan négy éve, most is függetlenként indul képviselőjelöltként.

Pampuk Tamás azt mondja: számára mindig is fontos volt, hogy kiálljon a közösségért. Szerinte egy jó polgármesternek ezek a legfontosabb tulajdonságai.

– Én azt mondom, hogy az önkormányzatokba döntsenek olyan emberek, akit a környezetük elfogad, és alkalmasnak tart arra, hogy szóljon az ő érdekükben, tegyen az ő érdekeikért, ezért úgy gondolom, hogy az önkormányzatoknak előbb-utóbb teljes mértékben, vagy megközelítőleg teljes mértékben függetlenekből kellene, hogy álljon – vélekedett a jelölt.

Mint képviselőjelölt, nagyon sok ember véleményét hallgatta meg azzal kapcsolatban, hogy miben kellene fejlődnie Gyöngyösnek, és mik jelenleg a legnagyobb problémák a városban – tette hozzá, megemlítve, hogy szükség lenne Gyöngyösön a közbiztonság megerősítésére, és az ipari park bővítésére is.

Mivel a helyi választási bizottság elutasította nyilvántartásba vételét, így Gyöngyösön hat polgármesterjelölt neve fog szerepelni a szavazólapokon október 12-én.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Rendszerváltó televíziók - dokumentumfilm
14:59
Mátrai sípályák - kisfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Tunézia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
Luther Márton élete 10. – Szerelem és halál - rajzfilm sorozat
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:22
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. - Muzsla Néptáncegyüttes
19:12
Reklám
19:15
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:23
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:38
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság