Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Önkénteseket várnak

Önkénteseket várnak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Jobbik Ifjúsági Tagozatának gyöngyösi szervezete is csatlakozik a párt által meghirdetett önkéntesség éve elnevezésű akcióhoz. Bús Árpád Zsolt, a szervezet elnöke azt mondja, rászorulóknak, gyerekeknek és időseknek szeretnének segíteni.

A közösségépítés és a rászorulók segítése a célja a Jobbik és a párt ifjúsági szervezete által indított önkéntesség éve elnevezésű akciónak – mondta Bús Árpád Zsolt, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának gyöngyösi elnöke.

– Az önkéntesség évét a párttal közösen szerveztük meg, a gyöngyösi ifjúsági tagozat tavaly is csatlakozott minden jótékonysági akcióhoz, szemétszedésből, plüssgyűjtő akcióból is kivettük a részünket – mondta Bús Árpád Zsolt.

Hozzátette: a hatékonyabb munka érdekében hozták létre a Karitatív Kabinetet, a céljuk pedig a rászorulók mellett az idősek és a gyerekek segítése.

– Rászorulóknak, időseknek, gyerekeknek, gyerekotthonokat, idősek otthonát, illetve olyan egyedül élő időseknek, akiknek gondot jelenthet akár a tűzifa behordása is. Tehát így képzeljük, apró, kicsi odafigyeléssel – ismertette.

Bús Árpád Zsolt kérdésünkre azt is elmondta: a Jobbik Ifjúsági Tagozatának gyöngyösi szervezete folyamatosan bővül, és továbbra is fontos céljuk, hogy cselekvésre bírják a fiatalokat.


Tovább az archívumra