Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Jegygyűrűt lopott

Jegygyűrűt lopott

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Régiségkereskedőnek adta ki magát és ékszert lopott egy 36 éves budapesti nő szerda délután Gyöngyösön. Egy idős helyi asszony tett bejelentést az üggyel kapcsolatban. A Gyöngyösi Rendőrkapitányság rendőrei a helyszín közelében elfogták és előállították az elkövetőt.

Ebbe a társasházba csöngetett be tegnap a déli órákban egy középkorú nő, akit egy mit sem sejtő idős asszony be is engedett, hiszen régiségkereskedőnek adta ki magát.

Az idős hölgy épp azt mutatja, hogyan kutatta át a lakását, és lopta el jegygyűrűjét a csaló. Először a faliórát szerette volna megvenni az asszonytól, de az közölte, hogy nem eladó. Ezután kezdett kutatni az ékszerek után.

\”Beszaladt a konyhámba, van ott egy készlet. Kérdezte, hogy eladó-e, de mondtam, hogy menjen innen. El is ment pillanatok alatt, de én még be se csuktam az ajtót, akkor jutott eszembe, hogy abban a kis tartóban volt a gyűrűm. Szaladok, nézem, nincs.\” – mondta Sipos Jánosné.

Miután a sértett észrevette a hiányosságot, azonnal értesítette a Gyöngyösi Rendőrséget. A csaló azzal védekezett, hogy megvette az asszony gyűrűjét.

A fiatal nő más lakásba is becsöngetett. A lakók szerint az elmúlt évben is járt már a tömbházban.

A rendőrök elfogták K. Ágnest, akinek a zsebében megtalálták az ékszert.

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akiknek sérelmére az elmúlt időszakban hasonló jellegű bűncselekményt követtek el, jelentkezzenek a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, vagy tegyenek bejelentést az ismert segélyhívószámokon.


Tovább az archívumra