Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Készülnek a strandszezonra

Készülnek a strandszezonra

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megkezdődött a visszaszámlálás. Hamarosan megkezdődik Jászárokszálláson a strandszezon. Két héttel a nyitás előtt már javában zajlanak a felújítási munkálatok a létesítmény területén. A jászárokszállási strandfürdő május 1-jétől a már jól megszokott szolgáltatásokkal várja a fürdőzőket.

Dolgoznak a munkások a jászárokszállási strandon. Már csak két hét van a nyitásig, így az önkormányzat hozzálátott a tél folyamán a medencékben keletkezett károk helyreállításához. Az elmúlt évekhez hasonlóan a munkálatok elvégzését ezúttal is közmunkások segítik.

„Mostmár a nagymedence készen van, a csempézés elkészült, közel 100m2 csempe jött fel a télen és ennek a pótlása megtörtént. Most még a szegők elkészítése van. Úgy készülünk, hogy május 1-jére ki fog nyitni a strand Jászárokszálláson ebben az évben is.” – mondta Gergely Zoltán, Jászárokszállás polgármestere.

Új játszótér és megújult meleg vizes medence. Az árokszállási strandon az elmúlt években minden alkalommal végeztek valamilyen nagyobb volumenű felújítást. Az önkormányzat most új élménymedencét szeretne építtetni, ám a megvalósításra a megfelelő pályázatok hiányában egyelőre várni kell.

„Az Európai Uniós 7 éves tervben a turisztika az egyik kiemelt terület. Úgy munkahelyteremtés, mind szórakozás területén egy támogatott terület. Én bízom benne, hogy ebből Jászárokszállás is fog profitálni.” – tette hozzá Gergely Zoltán.

A nagyobb fejlesztések tehát egyelőre még váratnak magukra. Május 1-jétől a már jól megszokott szolgáltatásokkal, az elmúlt évekhez képest azonban egy kicsivel magasabb, de még mindenki számára megfizethető áron várja a fürdőzőket a jászárokszállási strand.


Tovább az archívumra