Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ezek is mi vagyunk

Ezek is mi vagyunk

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mit csinál a Mátrás munkavállaló a szabadidejében? Ezek is mi vagyunk- címmel nyílt kiállítás a dolgozók hobbijait bemutatva, a Mátrai Erőműben. A rendezvényt a Sokszínűségi Hét keretében hívták életre, hogy a kollégák más oldalról is megismerhessék egymást.

Fotó paravánok, pintyek, kézműves alkotások várták a dolgozókat a Mátrai Erőmű kultúrtermében, az első ízben éltre hívott, a dolgozók hobbijait bemutató, Ezek is mi vagyunk kiállításon. Merva Eszter ötletgazda, szerette volna, ha a Sokszínűségi Hét keretében, lehetőség nyílik a kollégáknak a bemutatkozásra.

Az ötletgazda is bemutatta hobbiját. Merva Eszter férjével rója a kilométereket, zarándok utakon vesznek részt. A kollégák is örültek a kezdeményezésnek, lelkesen hozták el mozdítható hobbijaikat. Gyuris László büszkén mutatja saját kezűleg készített fotóit. A szalagkezelőként dolgozó szakember számára ez a kikapcsolódás.

Színes pintyek csiripelnek a kalitkákban, Sőregi Ferenc szabadidejében tenyészti a kicsi madarakat.

A műhelyvezető ma már 10 féle pintyet tenyészt és kiállításokra hordja az egzotikus madarakat. Van olyan dolgozó, aki motoros túráit mutatja meg kollégáinak, és van, aki felesége kézműves alkotásaival gazdagította a kiállítás anyagát. A kezdeményező reméli, hogy hagyománya lesz az erőművesek körében a hobbi kiállításnak.


Tovább az archívumra