Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Átadták az edzőtábort

Átadták az edzőtábort

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ismét edzhetnek a nagy múltú mátraházi edzőtáborban, ahol hajdanán olimpikon és világbajnok sportolók készültek a versenyekre. Az ünnepélyesen átadott korszerű létesítmény a jövőben újra a sportkiválóságok felkészülését fogja szolgálni.

A Mátraházi edzőtábor 8 évvel a bezárása után, a Nemzeti Sportközpontok beruházásának keretében korszerű, széleskörű igényeket kielégítő létesítmény formájában született újjá. Itt kulturált körülmények között készülhetnek fel az élsportolók a világversenyekre- mondta Simicskó István. A sportért és ifjúságért felelős államtitkár elmondta, az a cél, hogy minél több világversenyt hozzanak Magyarországra, és minél több sportlétesítményt építsenek.

A nemzeti fejlesztési miniszter a beruházás fontosságát hangsúlyozta, mondván: az edzőtábor megnyitásával, egy gazdag sporttörténet íródik tovább.

Horváth László országgyűlési képviselő, egykor sportoló diákként járt itt, most képviselőként lehetősége nyílt arra, hogy segítsen a komplexum újraélesztésében.

Az edzőtábor hamarosan sportolókkal népesülhet be.

A műfüves pályát a gyöngyösi U-11 fiú és U-13 lány csapatok futball mérkőzésével avatták, majd kézilabdások és labdarúgók készülhetnek itt a nyár folyamán.


Tovább az archívumra