Ironman

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Sikeresen, szintidőn belül teljesítette élete 3. Ironman versenyét Nádudvari Péter. A gyöngyösi Autista Segítő Központ zeneterapeutája ezúttal is jótékony cél érdekében futott, úszott és biciklizett. A 2015-ös év kihívásainak pedig még nincs vége. Péterre még egy 100 km-es ultramaraton is vár idén.

3,8 km úszás, 180 km kerékpározás, 42,2 km futás 14 óra 23 perc alatt. Élete harmadik Ironman versenyét is sikeresen teljesítette Nádudvari Péter, aki az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is jótékony cél érdekében vállalta a megmérettetést.

– Azért gyűjtök, hogy a két gyöngyösi csapatom, akikkel foglalkozom zeneterapeutaként – a Gyöngyszem zenekar és az Autista Segítő Központ – részt vehessen a Nemzeti Színkottás Zenekar őszi táborában – mondta.

A szlovákiai Pöstyénben megrendezett verseny teljesítésével gyűjtött összeg még jócskán gyarapodhat. Peti ugyanis még egy versenyt teljesít ebben az évben.

– Most a kampány két versenyt ölel fel. A második verseny majd október közepén lesz, egy 100 km-es ultramaraton. Így van hátra még jó pár hét az adománygyűjtésből. A jelenlegi összeg nagyjából 220 ezer forint – ismertette.

Peti családja már kezd hozzászokni, hogy kísérőkként, segítőkként és szurkolókként az ő naptárukba is rendszeresen bekerül évi 1-2 futóverseny, vagy épp egy Ironman. Peti azt mondja, mindig is valamilyen jótékony cél érdekében teljesítette az ilyen jellegű kihívásokat és nem lesz ez másként a jövőben sem.


Tovább az archívumra