Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Késik az átadás

Késik az átadás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nem a felújított épületben kezdik a tanévet a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskola diákjai. A beruházással elkészültek ugyan, de a pótmunkák miatt csúszik az intézmény birtokbavétele. Előreláthatóan az őszi szünetben költözhetnek át a korszerűsített 140 éves iskolába.

Kívülről már teljes egészében elkészültek az iskola felújítási munkálataival, belülről azonban még az utolsó simításokat végzik, így szeptember elsején nem az új épületben csöngetnek be /2682/az új tanévre a közel 400 diáknak. A tantermekben már a padok és a székek várják a gyerekeket, nyár közepén még úgy volt, hogy itt kezdenek – mondja az igazgató, de a pótmunkák miatt mégsem költözhetnek.

Leghamarabb az őszi szünetben tudnak visszaköltözni a felújított épületbe – tette hozzá az igazgató, így az idei tanévet, a tavalyihoz hasonlóan, a két ideiglenes telephelyen, a Kolpingházban és a főiskola épületében kezdik. Az iskola létszáma nőtt ebben a tanévben, ezért van olyan osztály, amelyik a Kolping helyett a főiskola épületében kezdi meg tanulmányait.

A két első és két második osztály biztos hogy a Kolpingban kezd a III.c-vel együtt. A IV.c felkerül a főiskola épületébe, a nyelvi és az informatika órák miatt. A tanévkezdéssel egy időben pedig folyik a visszaköltözés a szabaddá váló termekbe, hogy az őszi szünet után az összes osztály együtt, az új épületben folytathassa a tanévet.


Az Aktuális napi hírei (2015-08-27 )

Tovább az archívumra