Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A B. Braun a névadó

A B. Braun a névadó

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az ötödik szezont kezdi együtt a B.Braun és a Gyöngyösi Kézilabda Klub. Megújult kerettel indul a B.Braun Gyöngyös kézilabdacsapat az idei bajnokságon, a biztonságot jelentő hátteret az idei szezonban is a B.Braun-cégcsoport nyújtja a csapat számára. Az erről szóló együttműködési megállapodást ünnepélyes keretek között írták alá.

A 176 éves családi vállalkozás, a B.Braun számára mindig is fontos volt, hogy a társadalmi felelősségvállalási programunkban olyan ügyeket támogassanak, amely működési környezetükben élők számára fontos és kiemelt jelentőségű – mondta Horn Péter, a támogató cégcsoport vezérigazgatója, az együttműködési megállapodás aláírása előtt.

A kézilabdacsapat a város kiváló reklámhordozója – mondta Hiesz György polgármester.

Az elnökség teljes egészében kicserélődött, tavasszal edzőváltás is történt és a csapatba 7 új játékos érkezett, továbbá 6 új szponzor csatlakozott az egyesülethez – hangzott el a tájékoztatón. A támogató cégekre, a Braunhoz hasonlóan nagy szükség lenne a polgármester szerint, ugyanis a cégek társasági nyereségadójából fenntartható sport tevékenységeknek nagy szerepe van, és a sport beruházásokban partnerek tudtának lenni. Nagy Attila a klub új elnöke, első alkalommal írja alá a szerződést. 25 éve kézilabdázik és mindennapjait meghatározza a kézilabda, így az utánpótlás nevelés nagyon fontos számára- mondta beszédében.

A 220 millió Ft-os csarnoképítés az egyik legfontosabb teendő, épp úgy mint az első 6 helyre bekerülni az MB1-es csapatnak. Az idei bajnokság holnap kezdődik, a B.Braun Gyöngyös első meccsét Csurgó ellen játssza.


Az Aktuális napi hírei (2015-08-27 )

Tovább az archívumra