Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Jobboldali kampánynyitó Nagyrédén

Jobboldali kampánynyitó Nagyrédén

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nagyrédén tartotta megyei kampánynyitó gyűlését a Fidesz Magyar Polgári Szövetség. Az esemény vezérszónoka a párt országos választmányának elnöke, Dr. Kövér László volt, aki szerint nem lázítani, hanem nyugtatni akarják az országot. 2002-ben a közvéleménykutatók, 2006-ban a megnyert uniós választás kábított el bennünket– ecsetelte a Fidesz alelnöke. Igazából a bizonytalanokat sem tudta a párt kampánya megszólítani, pedig a valódi cél az ellentábor meggyőzése lett volna. Mindez Kövér László szerint arra vezethető vissza, hogy nem áll rendelkezésükre elegendő médiafelület, és hiányzik a támogató értelmiségi háttér. A Fidesz jelenlegi Heves megyei felkészültségét azonban jónak ítélte.

Az emberekben épp a választás idejére tudatosulnak majd az első megszorító intézkedések hatásai – véli Kövér László. De nem lázítani, hanem nyugtatni készülnek.

A legnagyobb bajnak az alelnök azt tartja, hogy a polgárokból elfogyott mind az összefogási, mind az önvédelmi hajlam. Ez a választás arról is szól, hogy lenyeljük-e, hogy egész társadalmi csoportokat tesznek tönkre – zárta beszédét Kövér László.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2006-08-23 )

Tovább az archívumra