Még mindig gyorshajtás és ittas vezetés miatt történik a legtöbb közúti baleset térségünkben. Ennek ellenére az elmú" /> Még mindig gyorshajtás és ittas vezetés miatt történik a legtöbb közúti baleset térségünkben. Ennek ellenére az elmú" />

Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Balesetek

Balesetek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Még mindig gyorshajtás és ittas vezetés miatt történik a legtöbb közúti baleset térségünkben. Ennek ellenére az elmúlt egy hétben több olyan súlyos sérüléssel járó szerencsétlenséghez riasztották a rendőrséget és a mentőket a környéken, melyek azért történtek, mert az autósok figyelmen kívül hagyták a közlekedési szabályokat.

Augusztus 15-én a 3. sz főúton történt baleset, amikor a Brezova tanyánál egy autós szabálytalanul balra akart kanyarodni, és összeüközött egy őt előzni szándékozó másik gépkocsival.

Mindkét jármű az út bal oldalán lévő árokban kötött ki. Az ütközés és a figyelmetlenség miatt rögtön egy újabb baleset is történt a helyszínen. Az ütközés miatt lassító kocsisorba hátulról belerohant egy autós. A tömeges karambol végső mérlege az első esetben két súlyos, a másodikban pedig két könnyű sérült. Itt a figyelmetlenség és a szabálytalanság volt a kiváltó ok, csakúgy, mint augusztus 20-án, amikor egy kocsisort szabálytalanul előző motoros egy másik motorossal ütközött frontálisan a 21-es főúton.

Ennek ellenére térségünkben évek óta az ittas vezetés és a gyorshajtás okozza a legtöbb balesetet. Ezért a gyöngyösi rendőrség fokozott ellenőrzésekkel igyekszik kiszűrni az alkoholos befolyásoltság alatt álló, illetve a száguldozó sofőröket. Az idei nyár egyébként ezidáig viszonylag nyugodtan telt, hiszen egyetlen halálos közúti baleset sem történt a környéken, és nem kellett gyermek-kerékpáros balesetnél, és vízi balesetnél sem helyszínelniük a rendőröknek


Az Aktuális napi hírei (2006-08-23 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nyitott egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:00
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
Sydney akvárium - természetfilm
16:06
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:35
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:22
Reklám
18:25
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
A javasasszony unokája - dokumentumfilm
19:08
Reklám
19:11
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:23
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:36
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság