Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Erdei csapatépítés

Erdei csapatépítés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Csapatépítő tréning keretében újítják fel az erdei tornapályát Mátrafüreden.

A 10 állomásból álló sportolásra alkalmas erdei ösvényt, cégek, munkahelyi kollektívák segítségével teszik ismét használhatóvá, egy mátrafüredi sportbázis kezdeményezésére.

Utolsó ecsetvonások az újonnan felállított bordásfalon, az erdei tornapálya második állomásán. 40 önkéntes, 3 óra leforgása alatt, az évek óta elhanyagolt állapotban lévő erdei torna pálya első két állomását újította fel. Ástak, betonoztak, festettek, fúrtak-faragtak, és kiszélesítették a növényekkel, facsemetékkel benőtt erdei utat is. A 10 állomásból álló, másfél km-es szakaszból, már 400 méter meg is újult másfél méter szélesen. Az ötletgazda kezdeményezése elérte célját.

Az önkéntes munkán túl, a tornaszerek költségeit is a cég állta. A budapesti kft. évente tart csapatépítő tréninget, de az idén olyan programot szerveztek, ami jellemzi a cég társadalmi felelősségvállalására jellemző filozófiáját is – mondta az ügyvezető.

Az irodai munkát végzők számára, nem könnyű ez a munka- tette hozzá a cég vezetője, de büszkeséggel tölti el őket az eredmény, mindemellett jó levegőn, jól érezték magukat. A felújítást végző cég itt hagyja névjegyét is, a program kezdeményezője reméli, hogy még számos táblácska lesz a tornaszereken elhelyezve. Ocela Tibor elmondta, hogy már több cég is jelentkezett hasonló csapatépítő feladatra, még az ősz folyamán. A szervezőtől azt is megtudtuk, hogy a tornapálya felújítása mellett, tervezik a patak melletti területen egy piknik tér és svájci mintára egy vízi játszótér kialakítását is.


Tovább az archívumra