Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Támogatják

Támogatják

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A holnapi képviselő-testületi ülés két napirendi pontját emelte ki Kévés Tamás alpolgármester mai sajtótájékoztatóján. A városőrség felállításán kívül már több, a Jobbik által a közbiztonságra tett javaslat megvalósult Gyöngyösön, és támogatni fogják például, hogy több kamera működjön a város közterületein. A holnapi ülésen a párt szintén támogatni fogja a közösségi együttélés alapvető szabályait sértő magatartás szankcionálását is, ebbe beletartoznak az állattartással, parkolással, és környezetvédelemmel kapcsolatos szabálysértések.

Ezeket a képeket Kévés Tamás alpolgármester készítette a II. számú körzetben. Ezeken jól látszik, hogy nem megfelelően tartják a lovakat, és a patakmeder is tele van szeméttel. Egyebek mellett ezeket szankcionálná a Jobbik, a holnapi képviselő-testületi ülésen támogatni fogják az erről szóló javaslatokat.

– Ez az, amit eddig nem tudtunk szankcionálni, tehát nem volt semmilyen büntetési lehetőségünk, ebbe belefoglaltatik akár környezetvédelem, akár az állattartással kapcsolatos, akár parkolás, akár temetőrenddel kapcsolatos szabálysértések – fogalmazott.

A lakosság visszajelzése pozitív a mezőőrséggel kapcsolatban, azonban sokan panaszkodnak a trágyára, és a patkányokra. A párt büntetné a guberálást is.

A JOBBIK közbiztonság javítására tett javaslatai közül több már megvalósult, viszont ezzel kapcsolatban is tárgyal napirendi pontokat holnap a testület.

– Ami már eddig megvalósult, az a mezőőrség felállítása, illetve mi városőrséget szerettünk volna, de ezzel szemben úgy döntött a testület, hogy a városrendészetet erősítette meg hat fővel, ezt is támogattuk, illetve támogatni fogjuk a kameráknak a bővítését, a bekötőutak ellenőrzését kamerával – fűzte hozzá az alpolgármester.

Kévés Tamás szerint ezekre azért van szükség, mert a megelőzés a fontos, nem a büntetés. A szankcionálással azonban szeretnék elrettenteni az embereket a szabálysértések elkövetésétől.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A Baradla barlang - természetfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Seychelle szigetek
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Világörökség_Parádsasvár 
15:57
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
16:29
Reklám
16:33
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
Mesemondó - Pamela Dalton: A milliomos macska 5. rész
19:07
Reklám
19:08
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:21
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:34
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság