Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Évértékelő

Évértékelő

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Évértékelő éves taggyűlését tartotta a VAMAV Kft. Vasutas Szakszervezeti Bizottságának nyugdíjas csatolt csoportja. Az ülésen beszámoltak az eltelt időszakban történtekről, eredményekről és az Idősek Hónapja alkalmából köszöntötték a részt vevőket. A gyűlésen kitüntetéseket is átadtak több évtizedes szakszervezeti tagságért.

A tisztújítás óta eltelt egy évről számolt be Barna József elnök a nyugdíjas csatolt csoport tagjainak, aki arról is beszélt, hogy hogyan tudják a nyugdíjasokat segíteni és informálni az őket érintő változásokról.

A csoport tagjai havonta egy alkalommal tartanak gyűlést a művelődési házban, ahol megbeszélik a számukra fontos tennivalókat. Ilyen őket foglalkoztató téma, a helyi járatok közlekedése is. A nyugdíjasok szeretnék, ha a buszoktól kevesebbet kellene gyalogolni a kórházig- mondja az elnök.

Az önkéntes támogatási alapból pedig 7 féle segélyt igényelhetnek a tagok, ezekről is rendszeresen tájékoztatják a tagokat. Az Idősek Hónapja alkalmából, köszöntötte a résztvevőket a Vasutas Szakszervezet Területi képviselője.

A taggyűlésen részt vevők az őket foglalkoztató problémákról is beszámoltak. Fontos lenne az egészségügyben a várólisták rövidítése, a szakszervezeti üdültetés visszaállítása,és a nyugdíjas fogyasztói kosár figyelembe vételével történő nyugdíj emelés- hangzott el az összejövetelen. Az ülésen elismeréseket is átadtak, egy tag 50 éves és ketten 60 éves szakszervezeti tagságért kaptak emlékplakettet.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A Baradla barlang - természetfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Seychelle szigetek
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Világörökség_Parádsasvár 
15:57
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
16:29
Reklám
16:33
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
Mesemondó - Pamela Dalton: A milliomos macska 5. rész
19:07
Reklám
19:08
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:21
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:34
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság