Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Közgyűlés

Közgyűlés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A fél év alatt véghezvitt munkafolyamatokról, és a jövőbeli tervekről tartott megbeszélést a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Egyesület. A közgyűlésen továbbá köszöntötték az új tagokat is, így például Nagyrédét és Gyöngyöstarjánt. Nagy Róbert elnök szerint szemmel látható a turizmus fejlődése a Középső Mátrában, és a jövőben azon dolgoznak, hogy még jobb eredményeket érjenek el ezen a téren.

Több mint a duplájára nőtt a vendégéjszakák száma a Mátra térségében tavalyhoz képest, 3 hetente mintegy 20 projektet tudtak megvalósítani a szakemberek, és már a jövő évi pályázatokra is felkészültek – egyebek mellett ez derült ki a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Egyesület féléves közgyűlésén, melyen Nagy Róbert elnök elmondta: a turisztika fellendülésében egyebek mellett a marketing is nagy szerepet játszott.

– Voltak filmreklámjaink, különböző akciók, hirdetések, nagyon sok helyen megjelentünk. Úgyhogy az elsődleges és leglátványosabb marketing jellegű, de lobbiban, koordinációban is sikerült előrelépni. De talán igazából a legjobban arra vagyok büszke, hogy a jövő évre egy nagyon komoly pályázati évre szuperül fel tudtunk készülni – mondta Nagy Róbert elnök.

Az eseményen a beszámolók mellett egyben köszöntötték a 4 új tagot is, akik csatlakoztak a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Egyesülethez. Így például Gyöngyöstarján, vagy Nagyréde önkormányzata. Siposné Fodor Judit, Nagyréde polgármestere szerint a jövő mindenképp az együttműködésen alapszik.

– Ahhoz, hogy a turizmus, az idegenforgalom a térségben fejlődhessék, ahhoz muszáj, hogy közösen képviseljük a Mátrát, vállvetve vigyük a hírét ennek a gyönyörű vidéknek. Ehhez szükség van arra, hogy hálózatosodjunk, hogy összekapcsolódjunk, hogy közösen képviseljük a Mátra érdekeit – fogalmazott.

A következő 5 évben, két ciklusra osztva, kétszer pályázhatnak a TDM-ek – mondta az elnök, aki hozzátette: a jövőben a legfontosabb, hogy a Mátra Jövője Turisztikai Egyesülettel együttműködve egy közös védjegyet alakítsanak ki, továbbá a jövőre kiírásra kerülő Kékestetői Gyógyhelypályázatban is közreműködik az egyesület.

A turisztikai desztinációs menedzsment tagjai jövőre egy kihelyezett Turinform Irodát szeretnének Mátrafüredre, valamint egy Gyöngyös-Farkasmály-Mátrafüred közötti turistautat is – tudtuk meg a közgyűlésen.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális - hírek röviden
09:02
Mese - A tulipánná változott királyfi
09:15
Cimbaliband és Danics Dóra & Gera Attila - Ederlezi és Balkánia
09:18
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Nézőtér - kulturális magazin
10:06
Reklám
10:09
Szigetmonostor a béke szigete - dokumentumfilm
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Egyiptom_1. rész
11:12
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mese - A bolond falu
18:12
Zongoraavató hangverseny (részlet)
18:18
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
20:12
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság