Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megújult lépcsők

Megújult lépcsők

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Elkészültek a dombra vezető lépcsők. A Cinke – közi és a Harrer úti lépcsők 15 millió forintból újultak meg. Új aszfaltburkolatot, szegélyeket kaptak, a korlátokat is lefestették és a támfalakat is rendbe tették. A környező utakon is visszaállt a megszokott forgalmi rend.

Az utolsó simítások a Cinke közi lépcső műszaki bejárása előtt. A szakemberek tüzetesen megvizsgálják az elkészült munkát. A lépcsők melletti támfal felújításával és festésével elégedettek, azonban a korláton találtak néhány problémát, amelyet a napokban javítani fognak – ígéri a kivitelező szakember.

Új aszfaltburkolatot és szegélyeket is kapott a Harrer Ferenc úti feljáró és mindkét lépcsőnél a rámpa is megújult, illetve annak beosztását is megváltoztatták, hogy ezzel is megkönnyítsék a babakocsival való feljutást az itt élő kismamák számára.

15 millió forintba került az önkormányzatnak ez a beruházás, aminek sok helyi lakos örül, leginkább azok, akik rutinszerűen használják a lépcsőket.

Tóth Szabolcs a választókörzet képviselője hálás az itt élőknek a türelmükért és reméli a megszépült lépcső kárpótlást nyújt. Vannak további tervek is – mondja, ide egy pihenő sarkot terveznek, paddal és kézi szemetessel.

A határidőket tartották a szakemberek, november végére befejezték a munkálatokat.


Az Aktuális napi hírei (2015-12-01 )

Tovább az archívumra