Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hódít a televízió

Hódít a televízió

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Televíziók, laptopok, konyhai eszközök. Idén sem változtak a legkedveltebb karácsonyi műszaki cikkek a korábbi évekhez képest. Az ünnepek előtt akciókkal várják a vásárlókat, és a legtöbb eszközre több évig vállal garanciát a gyártó. Idén az állami mosógépcsere program miatt ezek a műszaki cikkek is jobban fogytak és a tapasztalat szerint nem csak másnak, de magunknak is főként az év utolsó hónapjaiban vásárolunk.

Nagyképernyős televíziókat nézeget ez a hölgy karácsonyi ajándék gyanánt a gyermekeinek. A választékra nem lehet panasz, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb méretű készüléket. Ahogyan a korábbi években, idén is a televíziók a legkedveltebb műszaki cikkek karácsonykor.

– Tavaly, tavalyelőtt már a 46 colos tévék voltak Európában a legkedveltebb méretek, nálunk még akkor a 82, 102-es méret, szép lassan megyünk fölfelé, nagyobb méretű tévék, nagyon jó a szolgáltatók által adott minőség, ezáltal a nagyobb tévét közelebbről lehet nézni, és kiváló minőséget kap – monda Nyilas István, az egyik üzlet tulajdonosa.

Ma már azonban akár 156 cm átmérőjű készüléket is választhatunk az üzletből, a készülék beállításához pedig minden segítséget megadnak a dolgozók.

Nem könnyű megfelelő műszaki cikket ajándékként vásárolni, van, aki már tudja, mi lesz a meglepetés, de van olyan vásárló is, aki csak bízik abban, hogy az általa kiválasztott termék elnyeri az ajándékozott tetszését.

A kisebb műszaki cikkek közül főként a laptopok és a konyhai eszközök fogynak a leginkább az ünnepek előtt, de előfordul, hogy a család inkább mást választott volna, mint amit kapott. A cseréhez azonban szükség van a számlára.

Akinek még nem volt ideje dönteni, akár 24.-én is betérhet az üzletekbe ajándékot vásárolni.


Tovább az archívumra