Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ajándékgyűjtés

Ajándékgyűjtés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Tartós élelmiszereket és gyerekjátékokat is gyűjtenek az Ajándékdoboz Alapítvány gyűjtőpontján, Gyöngyösön, a Belváros téren. Az idén 1200 rászoruló családnak segít majd az alapítvány. Több helyi és környékbeli vállalkozó és cég összefogásával, illetve magánemberek adományainak köszönhetően már most szép számmal érkeztek felajánlások. Aki szeretne adakozni az december23-ig még megteheti.

Így szavaltak a gyöngyösi Mikulás kuckóba a gyerekek. Az óvodások cserébe egy csomagot is kaptak. Az Ajándékdoboz Alapítvány az adventi időszakban csaknem 2000 mikuláscsomaggal kedveskedik a gyöngyösi és a környező települések ideérkező óvodásainak.

Azonban nem ez az egyetlen dolog, amivel az Alapítvány karácsony közeledtével segíteni próbál, mondja dr. Sándor Judit az alapítvány munkatársa. Tavaly volt az első év, amikor tartós élelmiszereket gyűjtöttek, hogy ezeket olyan rászoruló családoknak adják, akiknek így egy kicsit szebbé tehetik az ünnepeket. Az idén már a legkisebbek is ajándékoztak.

Liszt, cukor, rizs, tészta és csokoládé is van már a raktárban, ahol éppen az ajándékokat csomagolják. Helyi és környékbeli vállalkozók összefogásával és a magánemberek jótékonykodásának köszönhetően is, a térségben 1200 rászoruló család kap karácsony előtt tartós élelmiszereket, fenyőfát és gyermekjátékokat is. Könyvek, társasjátékok és plüssállatok is kerülnek a táskába.

A Belváros téren az adománygyűjtő pontra egészen december 23-ig lehet az adományokat bevinni. Itt a Mikulás kuckóban pedig színes programokkal, játékokkal várják a családokat, gyerekek ebben az időszakban.


Az Aktuális napi hírei (2015-12-11 )

Tovább az archívumra