Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új logisztikai központ

Új logisztikai központ

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Átadták a nagyrédei hűtőház logisztikai központját. A közel 2 ezer négyzetméteres új üzemcsarnok 55 százalékkal növeli meg a feldolgozó cég tárolási lehetőségeit. A több mint 400 milliós fejlesztést, 160 millió forint Európai Uniós forrás segítségével valósították meg.

A piacok bővítése és megtartása volt a célja a beruházó cégnek, a Nagyrédei Hűtőház raktárbázisának megépítésével- hangzott el az ünnepélyes átadón. A bértárolásért évente 50 millió forintot fizettek, ezért már égető szükség volt a közel 2 ezer négyzetméter alapterületű, korszerű hűtőcsarnokra, ami két tárolóteremből áll. Az egyikbe mozgó állványrendszert építettek be, és ez a ma használatos legkorszerűbb tárolási megoldás – tudtuk meg Kovács Zsolt ügyvezetőtől.

Az új 2400 tonna a tároló kapacitás 55 százalékos növekedést jelent az eddigi raktárkapacitáshoz képest, így a feldolgozás is ezzel arányosan nőtt – tette hozzá az ügyvezető.

A kormány célul tűzte ki, hogy azokat a vállalkozásokat segíti, akik hosszútávon gondolkodnak előre, munkahelyet, jövedelmet, adót teremtenek, és stratégiában gondolkodnak- ilyen jövőképet vázolt fel ez a cég- mondta az átadáson Szabó Zsolt államtitkár.

A beruházás segíti a termékfeldolgozást, mellyel biztosítva van Nagyréde jövője és hatása van a környező településekre is. A további terjeszkedéshez adott a hely, és a csomagolástechnológia fejlesztése a következő cél- hangzott el az eseményen.


Tovább az archívumra