Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ajándék és együttműködés

Ajándék és együttműködés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Együttműködési megállapodást írt alá a gyöngyösi Bugát Pál Kórház igazgatója, és a jászfényszarui televíziókat gyártó cég elnöke. Az ünnepélyes aláírás után, 3 megye 30 intézményének, 122 ajándék készüléket adtak át az idei év első adományozó napján.

A televíziókat gyártó cég társadalmi szerepvállalásának részeként félévente rendezi meg Adományozó Ünnepségét, melyen saját gyártású termékekkel támogatja a régióban működő intézményeket. A 27 éve Jászfényszarun működő cég nagyon sok segítséget kapott már az önkormányzatoktól, intézményektől, ezt szeretnék megköszönni- mondta az ünnepségen Hyun Jun Jung Dzsan Jang Dzsun , a Zrt. igazgatóságának elnöke, aki kiemelte a helyi kórházakkal való együttműködést. Ezt a kapcsolatot elmélyítve írták alá, a jászberényi és a hatvani kórházak után, a gyöngyösi kórházzal is az együttműködést.

Az együttműködési megállapodáson túl a gyöngyösi kórház 15 monitort és egy mobiltelefont kapott.

Az adományozó napon, 3 megye 30 intézményének, 122 ajándékkészüléket, televíziókat, monitorokat, házimozi rendszert adott át a vállalatvezetés. A gyöngyösi Visonta úti bölcsőde is az adományozottak között volt.

Az ajándékkészülék a dolgozók házi továbbképzésénél is jó szolgálatot tesz a jövőben- mondta el a vezető.


Tovább az archívumra