Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Látogatási tilalom

Látogatási tilalom

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Látogatási tilalmat rendeltek el a gyöngyösi Bentlakásos Idősek Otthonában. Feltehetően vírusos eredetű gyomor-bélrendszeri járvány miatt rendelték el a korlátozást. Az intézkedés visszavonásig érvényes, kérik a hozzátartozók megértését és együttműködését.

Piros betűs felirat figyelmeztet már az intézmény kapujában, hogy január 29-e, péntek óta látogatási tilalom van az idősek otthonában, a bejárati ajtón így csak a dolgozók mehetnek be egy ideig a bentlakó 100 ember érdekében, és a lakók is csak a teraszra jöhetnek ki levegőzni- tájékoztat az intézményegység vezető.

A látogatók a porta bejáratáig jöhetnek, itt a portás átveszi a csomagot, amiben ruhaneműt, törölközőt hoznak a hozzátartozók, ételféleségeket most nem lehet hozni a bentlakóknak.

A lakók jelenleg diétás menüt, kamillateát és gyümölcsteát kapnak, a nővérek pedig lábzsákban, szájmaszkban, köpenyben, ápolási kesztyűben gondoskodnak a bentlakókról. A két emelet között is szünetel az átjárás. A vírusos betegség gyors lefolyású, kórházba senki sem került- tudtuk meg az intézményegység-vezetőtől. A korlátozás visszavonásig érvényes. Az intézmény kéri a hozzátartozók megértését és türelmét.


Tovább az archívumra