Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Súlyos baleset

Súlyos baleset

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Súlyos közlekedési baleset történt tegnap délután az M3-as autópályán Hort közelében, ahol ráfutásos baleset történt, egy személyautó és egy furgon ütközött össze. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje életveszélyes, egy ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, a helyszínelés idejére félpályás útlezárás lassította a haladást. Az érintett szakaszon több tíz kilométeres volt a torlódás.

Kamionok, személyautók több tíz kilométeren torlódtak fel tegnap délután az M3-as autópályán Hort közelében, ahol a Budapest felé vezető oldalon ráfutásos baleset történt. Nagy sebességgel ütközött össze egy furgon és egy személyautó, az egyik sofőr súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, ezért mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ekkor a teljes pályaszakaszt lezárták. A másik ember könnyebben sérült.

A mentés idejére félpályás útlezárás volt érvényben. A helyszínelést követően azonban már zavartalan volt a forgalom az autópálya ezen szakaszán. A baleset körülményeit a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja.


Tovább az archívumra