Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ötven új parkoló

Ötven új parkoló

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mintegy 50 férőhelyes parkolót alakítottak ki a dr. Fejes András Sportcsarnok előtt, így hamarosan már ott is parkolhatnak a sporteseményekre érkezők. A beruházásra régóta igény mutatkozik, ezért is döntöttek úgy, hogy elkészítik, önerőből.

Építési törmelékkel töltik fel az árkokat, erre pedig majd mart aszfalt kerül – ezzel több tucat autósnak biztosítanak parkolási lehetőséget a dr. Fejes András Sportcsarnok előtt a jövőben – hangsúlyozta Juhász Péter.

– Úgy gondoltuk, hogy amennyire még van lehetőségünk, ezt a kis placcot bővítjük, itt volt egy vízelvezető árok, ami gyakorlatilag már nem funkcionált, hiszen nincs épület, amiről el kell vigye a vizet, és egy törmelékkel, és kaviccsal zúzott aszfalttal, ami rendelkezésünkre állt szinte, tehát nem kellett megvásárolnunk sehol semmit, föltöltöttük, és így egy még nagyobb placcot sikerül kialakítani – fogalmazott.

Az ügyvezető szerint egy jelképes körforgalmi lehetőség jön létre ezzel, amely megkönnyíti a parkolni vágyók helyzetét.

Erre pedig annál is inkább szükség van, mert hamarosan két kupadöntőt is rendeznek.

– Hamarosan megrendezzük a futsal sportágban az országos felnőtt, női és férfi kupadöntőt, és pont azon a napon lesz például a Gyöngyösi Energia, Gyöngyösi Atlétikai klub nagypályás kupadöntője, és ugye itt ilyenkor egy akkora igény merül fel a parkolókra, hogy azt el nem lehet mondani, a csarnok mögött is – részletezte.

Ugyan már tavaly létrejött a régi salakos pályánál egy parkoló, de ilyenkor a csapadékos időben, a salakra nem szívesen parkolnak a látogatók, ezért is valósították meg a fent említett kezdeményezést.


Tovább az archívumra