Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Jótékonysági bál

Jótékonysági bál

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Jótékonysági bált rendezett a hétvégén az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola szülői munkaközössége. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, a bevételt is ennek megünneplésére fordítják a szervezők. A rendezvényen többen jelen voltak az 50. évvel ezelőtti első évfolyam diákjai közül is.

Énekeltek és vonatozva táncoltak a bálozók az Egressy Béni Két tanítási nyelvű iskola jótékonysági bálján, aminek azért volt különös jelentősége, mert idén lesz ötven éves az intézmény.

– Ez a jótékonysági bál azért indult neki, hogy az idén ötven éves az iskolánk és májusban megrendezésre kerül az Egressy Béninek egy díjátadó ünnepsége, amin mindig a negyedikes és nyolcadik osztályból választanak ki diákokat, de most ez a gála egy sokkal nagyobb volumenű dologra indult, mert meg szeretnénk ünnepelni az ötven évet – mondta Nyilas Róbertné, a szülői munkaközösség elnöke.

Így a befolyt összeget is a jubileumi ünnepségekre fordítják a szervezők. A bálon jelen volt Lipkovics Gábor az iskola igazgatója is, aki hangsúlyozta, hogy mindig volt olyan terület, amiben kiemelkedett az intézmény.

– Volt, amikor az ének volt az igazán eredményes területe, olyannyira, hogy országos szintű énekkara volt ennek az iskolának. Volt, amikor a matematika volt kiemelkedő, jelenleg a két tannyelvűség az, ami megadja az irányvonalat – fogalmazott.

A bálon nem csak pedagógusok, szülők és támogatók vettek részt, hanem többen jelen voltak az iskola 50 évvel ezelőtti első évfolyamos diákjai közül is.

– A lehető legjobb élményeim maradtak meg róla, igazából nagyon jókor voltunk fiatalok, nagyon jókor voltunk gyerekek. Nekünk minden élmény maradt még. Nekünk jók voltak a szünetek, jók voltak az összekapcsolódások úgy a fiatalokkal, mint a tanárainkkal – mesélte Szalmási Edit.

Az ötven évről azonban nem csak a hétvégi bálon emlékeztek meg, az iskola az év folyamán hivatalos jubileumi ünnepséget is szervez.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A Ngorongoro kráter utolsó orrszarvúi - természetfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Lisszabon
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Jázmin néptáncegyüttes gála
16:00
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:35
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
William Ricketts emlékhelye - dokumentumfilm
19:07
Reklám
19:08
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:21
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:34
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság