Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Akció és pályáztatás

Akció és pályáztatás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

„Hallasd a hangod, hangozzon el a te véleményed az Országgyűlésben” címmel új akciót hirdet országosan a Jobbik Ifjúsági Tagozata. A párt összegyűjti és kielemzi a diákok véleményét az oktatással kapcsolatban, majd az országgyűlési képviselők a parlamentben adnak hangot ezeknek – hangzott el a párt legutóbbi sajtótájékoztatóján, ahol szóba került az is, hogy a megyei közgyűlés ülésén új igazgatót javasoltak a megyei Térségfejlesztési Kft. élére, az új személyről azonban a nevén kívül semmit nem tudtak a képviselők. Ezért a Jobbik javaslatában megfogalmazta: kizárólag pályázat útján lehessen állást meghirdetni.

Akár az Országgyűlésben is hallhatnak a képviselők arról, mit mondanak a gyöngyösi diákok az oktatási rendszerrel kapcsolatban. Új akciót hirdetett országosan a Jobbik Ifjúsági Tagozata. A „Hallasd a hangod, hangozzon el a te véleményed az Országgyűlésben” program keretében először megszólaltatják a diákokat, majd kielemzik a véleményeket.

– Ezeket a válaszokat, véleményeket összesíteni fogjuk, közösen kiértékeljük, és átadjuk országgyűlési képviselőinknek, akik vállalták azt, hogy felszólalásukban el fogják juttatni a kormányhoz, és egészen addig napirenden tartják ezeket a témákat, amíg érdemleges választ és érdemi választ nem fognak kapni – részletezte Bús Árpád Zsolt.

Az Ifjúsági Tagozat nem kevesebb, mint 50 ezer szórólapot nyomtatott, ezeket kitelepülések alkalmával a standoknál lehet kitölteni, valamint a Jobbik IT honlapján is várják a hozzászólásokat.

A sajtótájékoztatón a megyei közgyűlés legutóbbi ülésével kapcsolatban is felszólalt Szűcsné Major Ildikó képviselő. Azt mondta: a megyei térségfejlesztési kft. eddigi ügyvezetőjének helyére egy olyan személyt hívtak, akiről semmilyen információt nem adtak ki. Ezért többek között a Jobbik sem támogatta a javaslatot, így Zelei Dániel maradt az ügyvezető.

– Kérdeztük azt is a megyei vezetéstől, hogy milyen mechanizmus alapján választották ki a személyt, erre sem kaptunk választ igazándiból és ehhez kapcsolódóan a Jobbik frakción belül Faragó Tamás képviselőtársunk élt azzal a javaslattal, hogy a fontos személyi kérdésekben pályázati kiírás történjen – mondta.

A párt szerint, ha a későbbiekben megpályáztatják az ügyvezetői állásokat, rálátásuk lesz a képviselőknek a pályázó képzettségével és szakmai tapasztalatával kapcsolatban, így megfelelő személyi döntéseket lehet majd hozni.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Luther Márton élete 6. – Kenyértörés - rajzfilm sorozat
09:15
Márkus Liza - Csak egy tánc volt
09:17
Reklám
09:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Nézőtér - kulturális magazin
10:05
Reklám
10:07
Villanófényben a Mátra - dokumentumfilm
10:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Malaysia 2. rész
11:11
Reklám
11:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Luther Márton élete 7. – A lelkiösmeret szava - rajzfilm sorozat
18:15
Márkus Liza - Boldogság gyere haza
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság