Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az Év gyára a Magnetec-Ungarn Kft.

Az Év gyára a Magnetec-Ungarn Kft.

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Elnyerte „Az év gyára 2015” címet a Magnetec-Ungarn Kft. A mágnesmagokat, valamint az ezekből készült induktív termékeket gyártó cég a Gyártás Trend technológiai magazin által meghirdetett, 3-10 milliárd forint közötti nettó éves árbevételt elért vállalatok kategóriában nyert, emellett pedig kategóriagyőztes lett a dolgozói elégedettség kategóriában is. A cég első ízben pályázott, de az már biztos, hogy jövőre is elindul a pályázaton.

Az induktív elektronikai alkatrészek lelkét adó nikkel-vas és nanokristályos mágnesmagok, valamint az ezekből készült szerelt induktív termékek gyártása zajlik a pipishegyi cégnél, ahol az indulás óta több fejlesztés is megvalósult. Most azonban újabb sikert könyvelhetnek el, ugyanis a Gyártás Trend technológiai magazin által meghirdetett pályázaton elnyerte „Az év gyára 2015 címet” , valamint a dolgozói elégedettség kategóriában is győzedelmeskedett.

– Egyrészt jelenti azt az elismerést nekünk, amely tényleg büszkeséggel tölt el, örömmel tölt el, és a teljes kollektívának a dicsérete, ugyanakkor egyfajta elkötelezettséget is jelent, mert ez azt jelenti a számunkra, hogy itt nincs megállás, úgyhogy mennünk kell tovább – fogalmazott Ivády Imréné ügyvezető.

A cég gyöngyösi telephelyén 1989 óta zajlik termelés, azóta pedig több műszaki, és igen látványos fejlesztésen esett át. Jelenleg pedig az új piacok kielégítésére olyan fejlesztési tervvel rendelkezik, amely mintegy két millió euróból valósulhat meg.

– Mivel a piac is változik, a termékek is, további fejlesztéseket tervezünk, még több munkahelyet szeretnénk teremteni, és tervünk, hogy tovább erősödjön a cégünk – mondta Niels Dethloff ügyvezető igazgató.

A cégvezetés számára a dolgozói elégedettség kategória nyertesének lenni azt jelenti, hogy felelősséggel tartoznak a dolgozók iránt, ezért fontosnak tartják, hogy a minőségi munkát minőségi környezetben végezzék.

Ivády Imréné elmondta azt is: a szolgáltatás, a termelés, és a menedzsment olyan színvonalú, hogy az, akár más megmérettetésen is helyt áll, a most elnyert pályázatra pedig biztosan neveznek jövőre is.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
09:21
Reklám
09:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
09:52
Luther Márton élete 5. – Minden eladó - rajzfilm sorozat
10:08
Reklám
10:11
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
10:36
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
11:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Luther Márton élete 6. – Kenyértörés - rajzfilm sorozat
18:15
Márkus Liza - Csak egy tánc volt
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:07
Villanófényben a Mátra - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Malaysia 2. rész
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság