Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Adóbevallás

Adóbevallás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Már csak 1 napjuk maradt, hogy eleget tegyenek kötelezettségüknek azok, akik még nem adták fel személyi jövedelemadó bevallásukat, melynek határideje május 20- a, péntek, eddig 89 ezren tettek eleget kötelezettségüknek a megyében. Az adóbevallás idén is benyújtható postai, elektronikus úton, de személyesen is. A NAV Gyöngyösi Ügyfélszolgálata, május 20-án, pénteken, 8 órától 14 óráig, rendkívüli nyitva tartással várja az ügyfeleket.

Ebben a borítékban lehet ingyenesen postára adni a személyi jövedelemadónkat holnapig, azaz május 20-ig. Azonban fontos tudni, hogy adóbevallást bármilyen borítékban postára lehet adni, de ebben az esetben fizetni kell érte. Elfogytak a gyöngyösi Nav-nál a borítékok. Holnapra pótolják őket. Az adóbevallásunkat személyesen is le lehet adni a hivatalban, ez egy nyugtával igazolják számunkra.

Május 20-án valamennyi megyeszékhelyen legalább egy posta 20 óráig lesz nyitva. A posta felhívja a figyelmet arra, hogy a küldemény felvételét a tényleges dátummal ismeri el, így ha az ügyfél a bevallási határidő utolsó napján éjfél előtt érkezik a postára, de a küldemény felvételére éjfél után kerül sor, azon a tényleges dátumot rögzítik. A sorban állást elkerülhetik azok, akik a központi ügyfélszolgálatokon, Ügyfélkapu ügyintézésre időpontot foglalnak.


Tovább az archívumra