Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Közönségtalálkozó

Közönségtalálkozó

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az alfahir.hu hírportál újságírói voltak a meghívott vendégei annak a közönségtalálkozónak, melyet a gyöngyösi Jobbik szervezett a Kolpingba. A bemutatkozás és ismerkedés mellett olyan aktuális hírek kerültek terítékre, melyek a leginkább foglalkoztatják az olvasóikat.

A Kiss László-ügy, a menekült- vagy migránskérdés, valamint a különböző bűnügyek – ezek voltak az elmúlt időszak legolvasottabb cikkei az Alfahíren, amely hírportálnak az újságírói voltak a meghívott vendégelőadói az író-olvasó találkozónak, amelyet a gyöngyösi Jobbik szervezett.

– Alapvetően az Alfahír egy hosszú évekre visszanyúló, viszonylag régi hírportálról van szó, és a gyökerei régre nyúlnak vissza. Viszont 2014 végén-2015 elején egy ráncfelvarráson estünk át, és onnantól számítva számolom én az Alfahír új időszámítását, talán – fogalmazott a _főszerkesztő_, Magvasi Adrián.

Ma már kinézetében igazi 21. századi hírportálként funkcionál a honlap, melyen a radikális hangvételű cikkek mellett továbbra is az a cél, hogy szakmailag, több szakterületet felölelően tudjanak bemutatni híreket, aktualitásokat – hangsúlyozta a hírportál főszerkesztője.

– Alapvetően a fő fundamentumunk a hazaszeretet. Azért szeretek ezzel a szerkesztőséggel együtt dolgozni, mert azt látom rajtuk, hogy mindannyiukat egyetlen dolog köti össze, és az a hazájuk iránt való szeretet. És igazából nem is munkahelyként fogjuk fel, és ez az ami kuriózum a hazai médiapiacon – vélekedett a főszerkesztő.

Átalakultak a hazai internetezési szokások, ma már mindenki a közösségi oldalakról tájékozódik, azokat a híreket olvassa, amelyeket a közösségi oldalak feldobnak neki, és ez az újságírókat is új kihívások elé állítja: egyensúlyozni kell a hatás- és kattintás-vadász cikkek, és a tartalmas, szakmai cikkek között – vélekedett Magvasi Adrián.


Tovább az archívumra