Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Közönségtalálkozó

Közönségtalálkozó

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az alfahir.hu hírportál újságírói voltak a meghívott vendégei annak a közönségtalálkozónak, melyet a gyöngyösi Jobbik szervezett a Kolpingba. A bemutatkozás és ismerkedés mellett olyan aktuális hírek kerültek terítékre, melyek a leginkább foglalkoztatják az olvasóikat.

A Kiss László-ügy, a menekült- vagy migránskérdés, valamint a különböző bűnügyek – ezek voltak az elmúlt időszak legolvasottabb cikkei az Alfahíren, amely hírportálnak az újságírói voltak a meghívott vendégelőadói az író-olvasó találkozónak, amelyet a gyöngyösi Jobbik szervezett.

– Alapvetően az Alfahír egy hosszú évekre visszanyúló, viszonylag régi hírportálról van szó, és a gyökerei régre nyúlnak vissza. Viszont 2014 végén-2015 elején egy ráncfelvarráson estünk át, és onnantól számítva számolom én az Alfahír új időszámítását, talán – fogalmazott a _főszerkesztő_, Magvasi Adrián.

Ma már kinézetében igazi 21. századi hírportálként funkcionál a honlap, melyen a radikális hangvételű cikkek mellett továbbra is az a cél, hogy szakmailag, több szakterületet felölelően tudjanak bemutatni híreket, aktualitásokat – hangsúlyozta a hírportál főszerkesztője.

– Alapvetően a fő fundamentumunk a hazaszeretet. Azért szeretek ezzel a szerkesztőséggel együtt dolgozni, mert azt látom rajtuk, hogy mindannyiukat egyetlen dolog köti össze, és az a hazájuk iránt való szeretet. És igazából nem is munkahelyként fogjuk fel, és ez az ami kuriózum a hazai médiapiacon – vélekedett a főszerkesztő.

Átalakultak a hazai internetezési szokások, ma már mindenki a közösségi oldalakról tájékozódik, azokat a híreket olvassa, amelyeket a közösségi oldalak feldobnak neki, és ez az újságírókat is új kihívások elé állítja: egyensúlyozni kell a hatás- és kattintás-vadász cikkek, és a tartalmas, szakmai cikkek között – vélekedett Magvasi Adrián.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Rendszerváltó televíziók - dokumentumfilm
14:59
Mátrai sípályák - kisfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Tunézia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
Luther Márton élete 10. – Szerelem és halál - rajzfilm sorozat
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:22
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. - Muzsla Néptáncegyüttes
19:12
Reklám
19:15
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:23
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:38
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság