Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyermeknap és sörfesztivál

Gyermeknap és sörfesztivál

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A hét végén rendezték meg az immár háromnapos rendezvénnyé fejlődött Delfin gyermeknapot. Az eseményhez idén első alkalommal csatlakozott a csülök- és sörfesztivál is, de napközben a főszerep a gyermekeké volt, akik a játékokon kívül több mint húsz produkciót is láthattak a színpadon.

Újra megtelt a város főtere a hétvégen, ahová ezúttal főként a kisebbeket várták a szervezők. A háromnapos Delfin gyermeknapot hét éve szervezik meg Gyöngyösön, ami mára kisebb fesztivállá nőtte ki magát. A szervezők ugrálóvárral, körhintákkal, pónilovaglással és vizes játékokkal is várták a gyermekeket, akik igyekeztek is kihasználni a lehetőséget a szórakozásra.

A gyermeknapon a felnőttekre is gondoltak a szervezők, hiszen idén első alkalommal a rendezvényhez csatlakozott a csülök- és sörfesztivál is.

A gyermekkoncerteken kívül közel harminc produkciót is láthatott a színpadon a közönség. A szervezők sikeresnek értékelték a rendezvényt, a három nap alatt több ezren látogattak ki a Fő térre.

A szervezők a jövő évben újra megrendeznék az eseményt, az ígéretek szerint akkor is tartalmas programokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.


Tovább az archívumra