Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Idén 60 éves a Jászárokszállási Dolgozók Horgász Egyesülete

Idén 60 éves a Jászárokszállási Dolgozók Horgász Egyesülete

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ebből az alkalomból a Közép-Tisza-vidéki Horgászegyesületek Szövetsége is elismerte az egyesület eddigi munkáját. A születésnapi ünnepségre egy házi horgászversenyen került sor, a Pereslaposi-tó partján.A horgászegyesület 1948-ban alakult. A 60 év munkáját a Közép-Tisza-vidéki Horgászegyesületek Szövetsége a rendezvényen köszönte meg. Az árokszállási egyesület elnöke a jövőt illetően bizakodó.

 

 

 

A versenyt az egyesület Farkas János, 2002-ben elhunyt alapítójuk emlékére minden évben megrendezi. Idén 77-en neveztek. A májusban telepített afrikai harcsát és pontyot segítség nélkül és egy készséggel, tehát egy bottal, egy horoggal lehetett fogni.

 

 

 

Bár a verseny szeles, borongós időben zajlott, az afrikai harcsa pedig kedveli a napos, szélcsendes időjárást, a versenyzők nem adták fel. A harcsa fogása egyébként egyszerű – a verseny második helyezettje szerint.

 

 

 

A sikeres munka úgy tűnik, folytatódhat. A jászárokszállási önkormányzat tervei között szerepel a helyi strand és ezáltal a tó fejlesztése is, így a horgászok jövője biztosított.

 

 

 

Endrész Beáta


Az Aktuális napi hírei (2008-06-13 )

Tovább az archívumra