Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Torda Ferencnét választották szeptember elsejétől a Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola igazgatónőjének

Torda Ferencnét választották szeptember elsejétől a Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola igazgatónőjének

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A most még helyettesi pozícióban nyilatkozó pedagógus elmondta, az elődje Magyari Kálmánné által felépített irányvonalat szeretné követni.

 

 

Torda Ferencné neve alá még igazgató helyettesi pozíció van kiírva, ám szeptember 1.-étől egy szobával arrébb költözik, és igazgatónő lesz.  
A Károly Róbert Főiskolával való együttműködés keretein belül, szeretné bővíteni az iskolában folyó szakmát adó képzéseket, valamint fontosnak tartja a közgazdaságtan és a gazdasági informatika tantárgyak bevezetését is. Torda Ferencné iskolaarculati tervének 4 eleme van. Szeretné, ha Gyöngyös és környéke kereskedelmi és vendéglátó- ipari centruma lennének, és külföldi gyakorlati lehetőségeket is tudnának biztosítani. Második eleme, hogy az innen kikerülő diákok rendelkezzenek megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal a továbbtanulásuk és elhelyezkedésük érdekében. Nagyon fontosnak tartja, hogy a gyerekek anyanyelvi és külföldi kommunikációja fejlődjön.
Új elemként jelenik meg az iskolában a rendszeres fogadóóra a gyerekek és szüleik számára egyaránt. Ezenkívül fontosnak tartja, hogy beépítse az éves munkatervbe a kollégáival közösen létrejött ötleteiket.
Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-07-25 )

Tovább az archívumra