Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Színesfémtolvajok rongálták meg a Gyöngyösi Művelődési Központ tetőszerkezetét csütörtök éjjel

Színesfémtolvajok rongálták meg a Gyöngyösi Művelődési Központ tetőszerkezetét csütörtök éjjel

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A gazdasági csoportvezető elmondta: nem az első alkalom volt a tegnap éjszakai, hiszen már évekkel ezelőtt is voltak hasonló bűncselekmények.

 

Ez a látvány fogadta ma reggel a Művelődési ház egyik alkalmazottját. Cserepek a földön, felfeszített tetőszerkezet, elvágott drótok- a hármas klub itt látható állapota ennek a rongálásnak a következtében létrejött beázásnak köszönhető.

Török Mária a Művelődési ház gazdasági csoportvezetője elmondta, nem először rongálták már meg az intézményt. Riasztó berendezésre valamint éjszakai kamerák felszerelésére jelenleg nincs pénz. A Gyöngyösi Rendőrkapitányságon és a biztosítónál is megtették a feljelentést. Az első becslések szerint a lopás kár 20 ezer forint, de a rongálás fél millió forint értékű. A korábbi években is történtek már hasonló jellegű rongálások, és szintén színesfémeket akartak eltulajdonítani- tette hozzá a gazdasági csoportvezető. Akkor például 150 ezer forintos kárt térített meg a biztosító.

 

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-07-25 )

Tovább az archívumra