Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Újsághirdetésben keres friss munkaerőt a megyei kórházba a HospInvest, miközben azzal büszkélkednek, hogy egyre több jelenlegi munkavállaló írja alá velük új munkaszerződését

Újsághirdetésben keres friss munkaerőt a megyei kórházba a HospInvest, miközben azzal büszkélkednek, hogy egyre több jelenlegi munkavállaló írja alá velük új munkaszerződését

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A cég szerint csökken a dolgozók velük szembeni ellenállása, miután megismerték a cég céljait, így már nem is dolgoznak ki vészforgatókönyveket.

Orvost, ápolónőt, beteghordót, portást és biztonsági őrt is keres Egerben a HospInvest. Már nemcsak a minimális létszámot szeretnék összegyűjteni, hanem a megyei kórház működtetéséhez szükséges teljes munkaerőre szükségük van – tudatta a cég legutóbbi sajtóközleménye. Mint ismeretes, e hónap elsején még a körülbelül 700 fős minimális munkaerőszükségletet sem sikerült biztosítaniuk, így akkor nem is szerezték meg az ÁNTSZ-től működési engedélyüket. Eközben ugyanebben az anyagban tájékoztatnak arról is, hogy egyre több jelenlegi dolgozó szerződik át hozzájuk, volt olyan nap, amikor 62 munkavállaló írta alá új munkaszerződését, s a mai napig több százan jelezték, hogy náluk dolgoznának. Dr. Deák Gábor, a HospInvest Zrt. alelnöke azt is elmondta: úgy látják, hogy csökken a dolgozók velük szembeni ellenállása, miután megismerték a cég céljait.

 

A HospInvest már az első hónaptól 15%-al magasabb fizetéssel csábítja a bizonytalanokat, és megígérte minden dolgozó szakmai továbbképzését. Hozzátették: a felvállalt 6 milliárdos fejlesztéseket leginkább a jelenleg ott dolgozókkal szeretnék megvalósítani, mert nagyon tisztelik az elmúlt időszakban a betegekért és a kórházért tett erőfeszítéseiket. A HospInvest most már biztosan átveszi az egri kórház működtetését, s le is álltak a vészforgatókönyvek kidolgozásával és végrehajtásával – nyilvánította ki Dr. Deák Gábor.

 

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2008-07-25 )

Tovább az archívumra